Εγγεγραμμένοι Χρήστες!

Εγγεγραμμένοι Χρήστες όσο αφορά τις Αναρτήσεις!

Να Σέβεστε Μερικά Πράγματα που Δημιουργούν Κάποιοι για να Περνάμε όλοι μας Καλά!

Απαγορεύονται όλα τα Links Καταστημάτων (η άλλοι έμμεσοι τρόποι που συνιστούν η παραπέμπουν σε διαφήμιση καταστήματος) πέραν των Συνεργατών του Forum.

Γράφουμε με Ελληνικούς Χαρακτήρες και Μόνο. Ναι, είναι πολύ Σοβαρό Αυτό! Τα greeklish βγάζουν μάτι, δεν φαίνονται όμορφα και δεν κυλάει η συζήτηση καλά.

Ελληνικούς Χαρακτήρες γράφουμε Επίσεις και το Όνομά μας στην Θέση, Μέλος / Λογαριασμό / Όνομα Εμφάνισης – Επίσεις ποιο κάτω, Σχετικά με Εμένα, Επάγγελμα, Αυτά όπως κα να έχει Γράφουμε Μόνο Ελληνικά, όλα τα άλλα δεν Υπάρχει Πρόβλημα κανένα.

Οι Πολλαπλοί Λογαριασμοί και οι Μαϊμού Λογαριασμοί Απαγορεύονται, αν πέσει στην Αντίληψη κάποιου Administrator η Moderator κάτι τέτοιο (καθώς έχει τους τρόπους αν χρειαστεί) θα Αποκλείονται από το Forum.

Κάθε Μέλος Υποχρεούται να μην Χρησιμοποιεί Ψευδώνυμο με Προσβλητικό Περιεχόμενο ή Ουσία, Ιδιαίτερο Προσανατολισμό (π.χ. Πολιτικό, Θρησκευτικό, Αθλητικό κ.α.).

Μην χαρακτηρίζετε τα υπόλοιπα μέλη. Αν το “Καλαμπούρι” τραβήξει πολύ στη Συζήτηση, μπορεί να Θεωρηθεί Ενόχληση και Προσβολή, και το Μέλος Αρχικά θα Προειδοποιηθεί.
Σε περίπτωση που η προσβολή ξεπεράσει τα όρια, ο Λογαριασμός θα Απενεργοποιείται Άμεσα χωρίς Προειδοποίηση και χωρίς Δικαίωμα Ένστασης Αποκλεισμού.

Δείχνουμε Σεβασμό στους Υπόλοιπους Ασχέτως από το Ποιοι είναι και το τι Αντιπροσωπεύουν. Απαντάμε με Σαφήνεια στο Θέμα που Θίγεται Αποφεύγοντας την Αντιπαράθεση σε Προσωπικό Επίπεδο.

Αποφεύγουμε τα Στερεότυπα, δεν Κρίνουμε τους Ανθρώπους με Βάση την Καταγωγή, την Θρησκεία, το Φύλο, τις Σεξουαλικές Προτιμήσεις.

Η παραπάνω λίστα προσδίδει τα πιο κοινά παραδείγματα αλλά οι ποινές μπορεί να εφαρμοστούν και σε άλλες περιπτώσεις που ίσως παραλείψαμε να διευκρινίσουμε.

Κακόβουλοι χρήστες (Trolls), Κανένας δεν τους Θέλει. Και αν Εντοπίσετε Κάποιον, Παρακαλώ Αναφέρετε το σε κάποιον Administrator η Moderator ή ακόμα πατήστε πάνω το κουμπί Επικοινωνία.

Δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα: Εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων,συνεργατών και φορέων), όλο το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου, συμπεριλαμβανομένων βίντεο, μουσική, εικόνες, γραφικά, φωτογραφίες, σχέδια, κείμενα, των υπηρεσιών και γενικά όλων των αρχείων του, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Συνεπώς, κανένα εξ αυτών δε δύναται να αποτελέσει εν όλο ή εν μέρει αντικείμενο, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να “φορτωθεί”, να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο.

Η Αντιγραφή Επικόλληση Περιεχομένου από άλλες Σελίδες είναι Σαφέστατα Επιθυμητή αλλά Απαιτεί και την Παράθεση της πηγής.

Εάν δεν Συμφωνείτε με Οποιονδήποτε Όρο του Κανονισμού Λειτουργίας Παρακαλείστε να Ακυρώσετε την Εγγραφή σας πατώντας πάνω στην Επικοινωνία και να μας το Ζητήσετε να σας Διαγράψουμε.

Από τη Στιγμή που Ολοκληρωθεί η Εγγραφή στο Foroum, οι Χρήστες Παραμένουν Αποκλειστικά Υπεύθυνοι για το Περιεχόμενο των Δημοσιεύσεών τους, Καθώς και Κάθε Άλλη Ενέργεια που Γίνεται υπό τον Προσωπικό τους Λογαριασμό. Για την Ομαλή Λειτουργία του Foroum, οι Χρήστες είναι Υποχρεωμένοι να Ακολουθούν μία Σειρά Κανόνων, που Θεσμοθέτησε η Ομάδα Διαχείρισης Προκειμένου να Διασφαλιστεί το Επίπεδο των Συζητήσεων, όσο και την Αποφυγή Παρεξηγήσεων Μεταξύ των Μελών.

Για Κανονισμούς Αναλυτικότερα Πατήστε Πάνω εδώ να τους Διαβάσετε!!!

Η Ιστοσελίδα για να Εξασφαλίσει την Σωστή Λειτουργία Χρησιμοποιεί Cookies και άλλες Τεχνολογίες Καταγραφής. Όλες οι Πληροφορίες που Συλλέγονται είναι Αθροιστικές και Φυσικά Ανώνυμες. Για να Συνεχίσετε να Σερφάρετε θα πρέπει να Αποδεχτείτε τα Cookies.